Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Åsnes falketind 62 xplore black

Falketind 62 Xplore er en superlett og kjørevillig fjellski med mye innsving, som i 180cm lengde gir en radius på 18,7 meter. Denne skien er konstruert med et spenn som gjør den fin å gå med, samt at det gir god glid med kortfell.

Skien har også styrerand, noe som gir en totalpakke som er ideell for de som planlegger lengre turer i fjellet, og ønsker offensiv og leken skikjøring.

Skien er konstruert med en responsiv Poppelkjerne forsterket med Hybridcarbon for optimalt kantgrep og vridingsstabilitet.

Dette er en ski som absolutt kan kjøres som en skikkelig telemarksski med kabelbinding og stive lærstøvler. Dette er den perfekte fjellskien for kjøreglade fjellskientusiaster.

Anbefalt bredde på X-skin kortfell til denne skien er 58mm, men om du ønsker bedre glid på flate partier, er X-skin 45mm Mohair et godt alternativ som fell nummer to.

Falketind 62 Explore har også feste for fell både i tupp og tail, noe som muliggjør bruk av topptur race-feller fra Pomoca/Colltex.

VIKTIG INFO ANG. SKIBESTILLINGER HVOR MONTERING ER GJENNOMFØRT FØR UTSENDELSE: 

Dersom du har bestilt ski og binding, og har valgt og bedt om montering før sending, frafaller returretten da montasje gjøres etter personlige mål og ønsker. Du vil derfor ikke kunne returnere monterte ski.

*
*
*