Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Om oss

Nava Sport AS ble etablert i 1989 da vi åpnet vår aller første sportsbutikk i lille Namsos i Nord-Trøndelag. Etter ca. 20 års butikkdrift i Namsos, var det etterhvert i 2007 på tide å utvide, og vi åpnet sportsbutikk nummer 2 i Verdal. 

Med vellykket utvikling i begge butikkene de seneste årene, bestemte vi oss tidlig våren 2016 for å ta sats; Vi ville åpne butikk nummer tre og fire, men viktigst av alt; nettbutikk! Så det som lenge bare var en drøm for oss, har endelig blitt realitet med denne nettbutikken. Vi er derfor sjukt stolte av å presentere navasport.no, et sportseventyr for hele familien på nett - hvor vi tilbyr et bredt utvalg av merkevarer til konkurransedyktige priser med rask levering, og personlig og kunnskapsrik kundeservice bare et tastetrykk unna. 

Vi har med denne nettbutikken et sterkt ønske om å kunne videreføre kundeopplevelsen fra de fysiske butikkene våre over hit. Slik at vi kan nå ut til de kundene som synes utvalget vårt er bra, men som kanskje bor for langt unna til å kunne stikke innom. På sikt er målet vårt å bli en av landets ledende sportsbutikker, med både treningsklær, fritidsklær, fotball- og jaktutstyr. Men man må starte et sted! 

20.Oktober i 2016 åpnet vi butikk nummer 3 i Mosjøen, og 2.November 2017 åpnet vi Nava Sport Stjørdal, som er de to nyeste butikkene våre. 

Vi håper varesortiment vårt faller i smak, og at du blir fornøyd med handleopplevelsen vi har å tilby deg - enten det måtte være her inne eller i en av butikkene! God shopping. 

Hilsen TEAM NAVA SPORT. 

 

Håkon Borkmo

Eier, daglig leder og innkjøper på tekstil

Håkon har jobbet i sportsbransjen hele livet, og har bred kompetanse og lang erfaring om ulike sportsprodukter, spesielt tekstil. Håkon er både eier, butikkselger og innkjøper - og tar stor del i den daglige driften fra A til Å. Navas o-store overhode! Med sin store kjærlighet for hele teamet, og interne humor, gir han oss alle en god latter på daglig basis!

Hobby/fagfelt: Tur/friluft, Slalom, Jakt/Fiske

Favorittmerker: Haglöfs, Peak Performance

Følg @haakonborkmo på instagram!

Johan Schjerve

Medeier, Ski-og sykkelansvarlig, innkjøper hardvare

Johan er uten tvil vår aller største hardvare-nørd i Nava Sport! Johan kan sakene sine som ingen andre, og nøler ikke med å dele alle sine tips-og triks for både nybegynnere og viderekomne. Det er aldri en ettermiddag for Johan uten ski eller sykkelaktivitet, og Johan snakker alltid av erfaring. 

Hobby/fagfelt: Sykling, Langrenn, Rando/Toppturer, Slalom 

Favorittmerker: Swix, Dæhlie, Peak Performance, Scott, Fischer, Armada

Følg @johanschjerve

 

Kine Borkmo

Nettbutikk-og markedsføringsansvarlig, innkjøper på tekstil

Kine kom inn i familiebedriften igjen i 2016, i det nettbutikken skulle åpnes. Planen var at hun skulle hjelpe til med å få nettbutikken opp å gå et års tid, men er nå på sitt femte år. Med sitt brennende engasjement for e-handel og kundeservice gjør Kine sitt ytterste for å hjelpe alle kunder så godt hun kan, og snekre sammen Norges mest spennende varepakke i sport. Jobber til daglig med å håndtere kundeservice på mail, samt. innkjøp, foto, kampanjer og tekstmateriell m.m En god gammeldags POTET!

Hobby/fagfelt: Slalom, Løping, Rando/Topptur, Tur/Friluft

Favorittmerker: Peak Performance, Nike. 

Følg @kineborkmo på Instagram!

 

Line Borkmo

Eier og selger hos Nava Sport Namsos, tekstil/løpesko

Line, Nava Sport Namsos blideste ansikt utad! Det går ikke en dag uten å møte Line med et smil om munnen. En selger som virkelig bryr seg om kunden på et helt eget nivå og gjør alt hun kan for å tilfredstille kundens behov. Line er en ivrig løper på fritiden, og deltar stadig i halvmaraton og maratonløp, som gjør at hun har enorm erfaring med løpesko og utstyr rettet mot trening/løp. Line sier heller aldri nei til en topptur, og elsker all tid på fjellet!

Hobby/fagfelt: Løping, Rando/Topptur, Fjelltur/friluftsliv, Telemarkski

Favorittmerker: Haglöfs, Nike, Peak Performance

Følg @lineborkmo

Kim Hovde

Selger hos Nava Sport Namsos, spesialist på jakt/våpen/optikk

Kim kom inn i Nava Sport i 2012, og har siden den gang opparbeidet seg et svært imponerende kunnskapsnivå rundt alt av utstyr som omhandler jakt, våpen og fiske! Kim deler gjerne fra sine egne jaktopplevelser og erfaringer med kundene, og sier aldri nei til en god jaktprat! 

Hobby/fagfelt: Jakt/våpen, Fiske og friluftsliv

Favorittmerker: Härkila, Lundhags, Alfa