Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Adidas terrex free hiker 2 gy9847 owhite/msilv

NESTE GENERASJONS TURSKO, LAGET DELVIS MED PARLEY OCEAN PLASTIC.

Gå tur. Utforsk. Nyt friheten i fjellet. Disse adidas Terrex-turskoene er en del av et samarbeid med det japanske utendørsmerket "and wander", og henter frem kreativ stil til terrengklare vandrere. Disse lette turskoene gir deg neste generasjons komfort og støtte for å utvide rekkevidden din på stiene, enten du skal ut på en kort tur eller være borte hele helgen. En BOOST-mellomsåle gir energi til hvert steg, for å holde deg i gang på korte og lange turer.

Den myke, støttende overdelen og adidas Primeknit-kragen omslutter foten din med formsydd komfort som lar deg gå litt lenger. En innvendig ramme og hælstøtte gir deg stabilitet nok til å bevege deg selvsikkert over ujevnt terreng, mens yttersålen i Continental™-gummi gir deg godt grep, enten det er vått eller tørt.

adidas Terrex slår seg sammen med det japanske utendørsmerket and wander, i et samarbeid som går over flere sesonger. De utforsker det universelle samholdet mellom mennesker og natur. Begge merker feirer kjærlighet for utendørslivet, og utforsker kreative metoder for å tilføre denne estetikken til moderne byliv og utendørsaktiviteter. and wander ble grunnlagt i 2011 i Tokyo av Keita Ikeuchi og Mihoko Mori etter at de møttes som designere hos Issey Miyake. Moteekspertisen deres kombinert med kjærligheten for utendørslivet hjelper adidas Terrex med å skape en unik kolleksjon som kombinerer moderne stil med turklar funksjonalitet. Overdelen lages med et høytytende og resirkulert materiale med minst 50 % Parley Ocean Plastic, resirkulert plastavfall som hentes fra øyer, strender, kystsamfunn og -linjer, noe som hindrer at det forurenser havene. Resterende 50 % lages av resirkulert polyester.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeTur/Terrengsko
*
*
*