Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Betaling Levering Retur/bytte

Alfa walk queen adv gtx

Klassisk lærstøvel laget for den norske skogen og fjellet.

Fikk en oppgradering i 2017 med bedre gummi-forsterkning rundt hele skoen, samt en ny gummiblanding i yttersålen.

Støvelen er laget i fullnarvet lær med Gore-Tex® som gjør den vanntett og pustende og holder deg tørr på beina i alle slags forhold.

Støvelen har memoryfoam i ankelpartiet, som former seg etter foten din, og har ekstra myk toppkant for økt komfort.

Ny, lett mellomsåle av stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA.

Vibram® Grip AMG yttersåle gir et sikkert og godt grep på alle underlag.

Gore-Tex®
Vanntett og isolerende lagkonstruksjon som holder deg tørr på føttene, samtidig som det puster. I denne modellen er det benyttet Gore-Tex Performance Comfort som er en membran som brukes i hovedsak i Alfa's fjell- og jaktstøvler. Vann blir selvsagt sperret ute, samtidig som svetten på innsiden enkelt fordamper ut. membranen sørger for at føttende alltid er tørre og at de holder en behagelig temperatur i all slags vær.

Grip AMG yttersåle
Grip AMG er spesialutviklet for Alfa skoene i samarbeid med Vibram® og Alfa Test Team. Denne gummiblandingen har høyere friksjon, noe som gir enda bedre feste og grep. Den har også et unikt mønster som sørger for betydelig bedre grep på glatt underlag.

Innleggsålen er anotomisk utforming som er laget med et pustende materiale med god oppsugingsevne. Dette bidrar også til å holde føttene dine tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen tar godt av for støt og gir god komfort. Innersålen har også antibakteriell overflate for å motvirke lukt.

Fullnarvet lær
Fullnarvet lær er den aller beste lærkvaliten. Fordeln med dette materialet er at det har gode pustegenskaper og en glatt overflate, noe som gjør den svært holdbar, slitesterk og vannavisende.

Passform og støtte
I denne modellen har man litt ekstra volum i fremfoten for å garantere god bevegelsesfrihet for tærne. Helfasongen er rundt for å minimere risikoen for gangsår.

God passform blir også sikret ved at det rundt ankelpartiet er lagt inn memoryfoam. Dette materialet vil forme seg etter foten og bidrar til at skoen vil sitte svært behagelig rundt ankelen.

Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. På den måten kan man få strammet lissene ordentlig over vristen, rundt ankelens bøyepunkt, samt over selve skaftet. Dette gir god fleksibiltet for en miks av stram/løs snøring avhengig av din fot og dine preferanser

Spesifikasjoner:
Vekt: 600g pr sko/støvel (EU 38)
Skafthøyde: 15.0 cm (EU 38)

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeTerrengsko
*
*
*