Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Betaling Levering Retur/bytte

Armada arv 96 20/21

Den mest allsidige skien i ARV-familien, og selve flaggskipet. Mangeårig testvinner i diverse skimagasiner, som fungerer til det aller meste. 1750 gram@170 cm.

ARV 96 er like komfortabel øverst på fjellet som nede i parken, og midjemålet passer til begge kategorier – uten å gjøre noen kompromisser. AR Freestyle Rocker og Carbon Kevlar Struts gjør deg godt forberedt på de forskjellige forholdne du kan møte på. 15 år med sammenhengende, prisbelønnet utvikling siden ARMADA ble grunnlagt, gjør dette til riktig valg av ski for den som vil ha ÉN ski til alt. Når både Sammy Carlson og Torin Yater-Wallace er helt hekta på ARV 96, så har ARMADA gjort noe veldig riktig.

Høydepunkter:
- Pop-lite trekjerne
- Sintret såle
- AR75 Sidewall:
- Overdimensjonerte 2.2 stålkanter
- AR Freestyle Rocker


Den livlige trekjernen er laminert sammen av to forskjellige tresorter med helt forskjellige kvaliteter. Den ene er hovedsakelig smidig og lett, mens den andre har en vesentlig høyere massetetthet. Det tilfører styrken som behøves, slik at man kan få de ønskede egenskapene med nødvendig styrke, livlighet og letthet i skien. Kjernen er også forsterket med retningsbestemt glassfiber, som gir glimrende fleksprofil og torsjonsstivhet. Skien har Spin-tips, med lettvektsmateriale i fram- og baktupp, som gjør skiene mye lettere å manøvrere når man er i luften.

Selve skien er konstruert med AR75 Sidewall, en hybrid mellom sandwich-konstruksjon under foten/bindingen, og med cap-konstruksjon i fram- og baktupp. Sidewall i sandwich-konstruksjonen tilfører styrke og stabilitet under foten, og cap-konstruksjonen i fram- og baktupp gjør at man uanstrengt setter opp skiene for inngang og utgang på svingene. I tillegg er dette en veldig solid konstruksjonsmetode for å unngå chipping av skien når de bankes sammen, som igjen gir bedre holdbarhet.

AR Freestyle-rockeren gir gyngestol-effekt i fram- og bakski, kombinert med motsatt spenn i skien under foten/bindingen. Det gjør at skien er raskere og smidigere i inn- og utgang av svingene, og sørger samtidig for solid kantgrep mot underlaget.

Overdimensjonerte 2.2-stålkanter gir økt styrke, og de er varmebehandlet for å redusere støtskader og forlengre holdbarheten. Skiens grafiske design er utrolig rå, både på oversiden og sålen. Den sintrede S7-sålen glir godt, er slitesterk og lite vedlikeholdskrevende. (Men MÅ glides.)

Flex: 1 = myk | 10 = stiv
Fram 6 - Midt 7 - Bak 6,5

Spesifikasjoner:
- Bruk: Hele alpinanlegget i både preparerte og upreparerte løyper og park
- Bruker: Herre
- Brukernivå: Viderekommen
- Type ski/brett: Allmountain twintip freestyle
- Twin-tip: Ja
- Kjernematerialer: Trekjerne av ask og poppel
- Konstruksjon og teknologier: Hybrid mellom sandwich og cap - det beste fra begge teknologier
- Skiprofil: AR Freestyle Rocker
- Geometri (foran - midt - bak): 124-96-116 @ 170 cm
- Svingradius: 18,5 m @ 170 cm
- Innfesting for feller: Nei
- Feller medfølger: Nei

*
*
*