Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Asics gel-kayano 30 men 1011b548-002

GEL-KAYANO™ 30-løpeskoen kombinerer maksimal støtte med ultimat komfort, så du kan være trygg på at føttene dine blir ivaretatt. Det er vår mest avanserte stabilitetssko hittil, som er designet for at du skal kunne løpe lenger. Og takket være adaptiv stabilitet og overlegen komfort kommer du til å ønske at veien aldri tar slutt.

Skoens 4D GUIDANCE SYSTEM™-teknologi er et revolusjonerende stabilitetssystem som gir deg et mer stabilt fraspark når du løper, men uten at det går på bekostning av komforten. Kombinasjonen av PureGEL™-teknologi og mykt FF BLAST™ PLUS ECO-skum gjør at du får oppleve utrolig komfort hver gang du legger ut på tur.

Hva er det som gir GEL-KAYANO™ 30-løpeskoen støtte og komfort?

  • Revolusjonerende 4D GUIDANCE SYSTEM™-teknologi leverer adaptiv stabilitet i de øyeblikkene du trenger det som mest for å kunne løpe lenger.
  • Den nye PureGEL™-teknologien forbedrer mykheten og støtabsorberingen for å redusere støt mot leddene og hjelpe deg til å løpe komfortabelt.
  • FF BLAST™ PLUS ECO-skummet gir mykere landing og energieffektiv demping, slik at det blir komfortabelt for deg på harde underlag.

Hva mer er det som gjør at GEL-KAYANO™ 30-skoen skiller seg ut?

Skoen er designet for beskyttelse og komfort – vi har testet og finjustert i timevis ved instituttet for sportsvitenskap (ISS) i Japan. GEL-KAYANO™ 30-løpeskoen har flere egenskaper som støtter deg når du løper. Du finner disse under «Teknologi og egenskaper» under.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnHerre
TypeLøpesko
*
*
*