Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Atomic maverick 100 ti


Fra sesongen 21/22 har Atomic kommet med en ski du kan bruke til alt! Skien er 1800gr i 180, 100mm på midjen, sammen med en konstruksjon som gjør at du fint kan bruke den i bakken eller på dager med skare og hardt snø. Skien er laget i Østerrike, og testet av folk med forskjellig ferdighetsnivå i blant annet Colorado. Mye av Mavericks suksess ligger i Atomic’s OMatic konstruksjon. OMatic konstruksjonen sørger for at skien blir perfekt balansert når det kommer til flex og torsjonsstivheten i skien. Poplar trekjerne, lettvekts glassfiber, titanal og carbon, hva mer kan man be om?

den bredeste skien i Maverick serien, Atomic Maverick 100 TI er bygget for bratte renner, dypt pudder, trang skogskjøring, og alt i mellom. Dette er en ski som er testet og godkjent av kjørere i Whistler, Alta og Jackson hole. Maverick 100TI er bygget for hele fjellet og i alle forhold.
med et allsidig all mountain tankesett, skaper Omatic konstruksjonen en kjerne som gir den ultimate balansen mellom stivhet og flex gjennom hele skiens lengde.
dura cap sidewall, sidewall fra såle til top sheet for kontrollert kreftoverføring og utmerket kantgrep.
Atomic's nye flow profil blander perfekt mengde rocker, camber og taper slik at du opplever optimal effekt i hver sving. Samtidig som HRZN tech gir deg 10% mer flytevne.

Maverick er meget spennende ski. 

*
*
*