Julegaver kan byttes t.o.m 10.januar 2022
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Atomic n backland 85

TOPPTURSKI TIL DAME

Kjempeartig og allsidig touringski for både nybegynnere og avanserte kjørere. Den beste kombinasjonen av lav vekt, komfort og funksjonalitet. Vekt 1060 gram.

Backland 85 W er en perfekt balansert toppturski for damer, som ønsker å bevege seg over hele fjellet. Backland 85 W leverer ypperste ytelse, enten det er oppover eller nedover, uansett forhold.

Høydepunkter:
- HRZN-teknologi
- Superlett trekjerne
- All Mountain Rocker
- Lettsvingt og stabil ski
- Utfreste fellefester

Backland 85 W er en veldig lett og allsidig ski designet for toppturer, og er bygget med en ultralett trekjernekonstruksjon av caruba og poppel, som gjør den superlett for oppoverklatringen. karbonforsterkning langs hele skien reduserer vekten ytterligere, og gir mer stabilitet og bedre kantgrep i nedoverkjøringen. Skien er svært lettkjørt og er en kjempemorsom kjøreski til tross for lav vekt.

All Mountain Rocker-profilen og ny Horizon-teknologi i tuppen gir en større overflate, som sikrer at skien flyter ekstra godt i nysnø, samtidig som den minsker vibrasjoner og slag i tøffere snø. Formen på tuppen gjør også klatringen enklere, siden formen på tuppen gjør at den ikke blir fanget i snøen når man går diagonalt oppover.

Det utskårne hakket i tuppene gjør at Atomic Pre-fit Backland-feller sitter perfekt. Skiprofilen under foten er tillpasset klatring oppover og hindrer subbing.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Topptur
- Bruker: Dame
- Brukernivå: Nybegynner, viderekommen, avansert
- Type ski/brett: Topptur
- Twin-tip: Nei
- Kjernematerialer: Poppel/caruba, trekjerne 
- Konstruksjon og teknologier: HRZN-teknologi, Carbon Backbone 
- Skiprofil: Allmountain rocker profil 15/85/0 mm
- Geometri (foran - midten - bak): 115-85-103,5 mm
- Svingradius: 15 m
- Innfesting for feller: Ja
- Feller medfølger: Nei
- Lengder: 151, 158 og 165 cm
- Vekt, per par: 2120 gram @ 158 cm

*
*
*