Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Bergans budor chair pack 35 12731 greenmud

God å sitte på – behagelig å bære. Budor Chair Pack er en komplett stolsekk spesielt designet for jakt og andre utendørsaktiviteter der man trenger en komfortabel sitteplass, som isfiske og fotografering. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt, gir sekken en unik følelse. Sekken er vattert med mesh og designet for å passe til og ventilere ryggen når du bærer den, og for å bli en stødig og komfortabel sitteplass når du slår den ut til en stol. De flate skulderremmene gir solid støtte til riflekolben. Budor 35 kommer med Bergans PLUS Modular-festesystem for tilleggsutstyr som for eksempel rypenett.

Bæresystem
Komfortabel Contact Back-konstruksjon med ventilerende mesh, og ekstravattering for økt komfort. Flate skulderremmer i mykt polyester gir god friksjon og stødig anlegg for geværkolbe.

Jaktdetaljer
Lavt plassert justerbar brystrem som ikke er i veien for geværkolbe. Flate skulderremmer i skinnimitasjon i polyester gir god friksjon og stødig anlegg for geværkolbe.

Sekkepose
Toppåpning med snøring.

Lommer
Stor frontlomme med glidelås og innerlomme i mesh med nøkkelkrok. Store sidelommer med glidelås.

Topplokk
Fast topplokk med utvendig lomme med glidelås.

Ytterligere funksjoner
Integrert klappstol med polstret stolsete. Bergans PLUS Modular-festesystem til for eksempel rypenett. (Rypenett kan kjøpes separat.) YKK-glidelås.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
TypeRyggsekker & bager
*
*
*