Julegaver kan byttes t.o.m 10.januar 2022
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Bergans powerframe 130l dk green

Du kan trygt forlate sivilisasjonen med vår største, sterkeste og mest robuste sekk. PowerFrame gir enestående støtte til oppakninger på 20 kg og oppover. Den perfekte sekken for lengre turer og ekspedisjoner.

PowerFrame er stor, romslig, praktisk og er helt uovertruffent når du skal gå langt og bære tungt. Sekken er utstyrt med et fullt justerbart bæresystem, montert på en ekstern ramme som sørger for at du klarer å bære selv de tyngste oppakninger uten problemer. PowerFrame er stor, men likevel komfortabel. Pakkrammen har god stabilitet og støtte, den har elastomerisk støtabsorpsjon som fordeler lasten, og et selesystem i tre lag for gir topp bærekomfort hele veien.

Bæresystem
PowerFrame bæresystem. Sekken kan frakobles rammen, slik at rammen med bæresystemet kan brukes separat til frakt av kasser etc. Individuell bredde- og høydejustering av venstre og høyre skulderstropp.

Sekkepose
Toppåpning med snølås. Halv glidelåsåpning i front. Sekkeposen kan deles i to separate rom.

Lommer
Ekspanderende sidelommer kan omgjøres til dagstursekk. Lomme for feste av ski, vandrestaver eller fiskestang.

Hoftebelte
Konisk formet hoftebelte med feste for pulkdrag.

Topplokk
Avtakbart topplokk med innvendig og utvendig lomme.

Ytterligere funksjoner
Kompresjonsremmer på siden og i front. Rikelig med festepunkter. Kraftig bærehåndtak i front. Bærehåndtak i rygg. YKK glidelåser.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnUnisex
TypeRyggsekker & bager
*
*
*