Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Bergans røros down hybrid w jkt 3255 alu/soliddkgrey

En perfekt balanse mellom dun og syntetisk materiale! Røros Down Hybrid W Jacket er en teknisk avansert jakke som gir god varme og komfort. Materialkombinasjonen og plasseringen av de ulike panelene gir et smart plagg.

Røros Down Hybrid W Jacket er designet med tykke lag av resirkulert dun på de mest kuldeutsatte områdene, som mage, rygg og utsiden av ermene. Varmere områder, som innsiden av ermene og sidepanelene, er vattert med Primaloft® Silver Eco.

Resultatet er optimal varmeregulering og førsteklasses komfort på alle aktivitetsnivåer. Røros Down Hybrid Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.

Vindtett og vannavvisende materiale med PFAS-fri impregnering. Vattert med 90/10 resirkulert dun på utsatte områder som forside, rygg, ytterside av erme og hette. Vattert med Primaloft Silver Eco der du trenger mer ventilasjon, som under ermer, på sidepaneler og på skuldre.

Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings. Hette Fast, formsydd hette som kan justeres med snøring på baksiden. Ventilasjon Ingen.

Frontlommer med glidelås. Innerlomme med glidelås. Den venstre frontlommen kan også fungere som kompresjonslomme. Ytterligere funksjoner Elastisk ermeavslutning. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet.

Elastisk snorstramming i nederkant. Ingen sidesømmer for å forhindre friksjon og gnaging. Skulder- og sidesømmene er forskjøvet for å hindre slitasje og øke komforten ved bæring av sekk. Forlenget ryggparti.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeDunjakker, Tur-og fritidsjakker
*
*
*