Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Bergans røros trekking down w jacket 21487 orion blue/black

Den boksformede passformen og innovative materialkombinasjonen gjør Røros Trekking Down W Jacket til en perfekt blanding av varme og beskyttelse! Hemmeligheten ligger i hetten, skulderpartiet og ermene, hvor utvalgte partier er vattert med PrimaLoft® Cross Core under et vanntett lag av Bergans Element Active®.

Denne avanserte konstruksjonen i kombinasjon med Pertex®-yttermaterialet gjør at Røros Trekking Down W Jacket bevarer sin førsteklasses isolasjonsevne selv i fuktig vær. Røros Trekking Down W Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktiv bruk og hverdagsbruk.

Vind- og vanntett Pertex® Quantum Eco-materiale, hvorav 50 % resirkulert. Bergans Element Active®-materiale øverst på hetten, skuldrene og nedre del av ermene. Vattert med PrimaLoft® Gold Insulation med Cross Core på hetten, skuldrene og ermene, og 100 % resirkulert dun i bol, ermer og krage.

Med Heat Bridge – vår nye teknologi utviklet for å forhindre kalde punkter ved sømmene. Komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale på hakebeskyttelsen. Produktet inneholder bluesign® approved materialer, detaljer og isolasjon. Hette Fast, formsydd hette med justeringsmuligheter.

Frontlommer. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk. Ytterligere funksjoner Ekstra dun i brystpartiet. Elastisk ermeavslutning. Forlenget ryggparti. Enhånds elastisk snorstramming i nederkant. Kan enkelt pakkes inn i erme. Formsydd albueparti. Vattert frontklaff med borrelås og trykknapper.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeDunjakker, Tur-og fritidsjakker
*
*
*