Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Betaling

Vi i Nava Sport gjør alltid vårt beste for at du som kunde skal få en fin handleopplevelse. Gi oss gjerne dine tilbakemeldinger på kundeservice@navasport.no eller ring oss på 90780057 dersom det skulle være noe, vi er åpne for både kritikk og ros.

Priser på varene i nettbutikken vår er oppgitt inkl. moms. I handlekurven vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr.

For en sikker betaling bruker vi KLARNA CHECKOUT, som gjør at du både kan betale med bankkort og faktura. I tillegg har du muligheten til å dele opp din betaling om ønskelig.

Vi lagrer aldri din kortinformasjon og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere. Straks betalingen er gjennomført vil du motta din ordrebekreftelse.

Ved å handle gjennom KLARNA handler du trygt og enkelt.

Hos oss har du:

  • 14 dagers angrerett. (Denne fristen gjelder fra du henter ut pakken din på postkontoret.)
  • 14 dagers bytterett.
  • Fast frakt på 99,-
  • Gratis frakt for kjøp over 2000kr.
  • Mulighet til å betale med kort eller faktura.
  • Mulighet til å delbetale.

Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 64,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,50 %. Når du velger faktura eller delbetaling som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk.

Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. KLARNA håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos KLARNA. For spørsmål gjeldene KLARNA ta kontakt med deres kundeservice på telefon.