Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Bliz active breeze matt pink 52102-49

Bliz Active Breece Pink

Avansert, men enkel å bruke. Like allsidig som den er til å stole på. Breeze brillen fra Bliz er en lett modell som er en god venn å ha med seg på eventyr, med egenskaper som passer til det meste. Dersom du er på jakt etter ett par med briller som dekker alle behovene dine, så er Breeze en god match. Linsen kan skiftes ut og toppstangen kan tas av, slik at du kan velge om du heller vil ha på en hodestropp. Breeze er det perfekte valget for alle med en rekke forskjellige interesser og en travel hverdag.

Egenskaper ved linsene

Breeze kommer med Hydro Lens Technology™, som gir deg en klar sikt uansett værforhold. Linsene er laget av slitesterk X-PC, som er ripebestandig, gir komplett UV-beskyttelse og minimal lysbrytning, i tillegg til at de er vannavvisende.

Materialer

Breeze har en ramme som er laget av TR90. Dette er et slitesterkt og trygt materiale, som samtidig er lett og byr på utmerket fleksibilitet. TR90 er godt egnet til briller, ettersom det er like komfortabelt å ha på når det er varmt og kaldt.

Justeringsmuligheter

Er du på jakt etter briller som er enkle å tilpasse? Da er det disse du burde gå for! Vi kan ikke komme på en eneste aktivitet hvor Breeze ikke vil passe perfekt. Du kan justere delene ved tinningene og nesen for best mulig komfort – men det er bare begynnelsen. Bytt ut den vanlige rammen med en hodestropp, legg til eller ta vekk toppstangen slik det passer deg, eller bytt linse ettersom at værforholdene skifter.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnUnisex
TypeSolbriller, Sportsbriller
*
*
*