Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Bliz vision matte black 52001-14

Om du tar din sport seriøst, er du også seriøs når det kommer til å ta vare på synet ditt. Dette er grunnen til at vi har utviklet Vision med ditt syn i tankene. En modell så tilpasningsvennlig at du kan gjøre den din  og bare din. Vision er en teknisk avansert modell som er svært lettvektig og har i tillegg en «J awbone technology ». Neseputene og stengene kan justeres for optimal komfort.  De brede sylindriske linsene har en høy optisk kvalitet og som maksimerer synsvinkelen. I tillegg har brillene en ekstraordinær og effektiv ventilasjonsegenskap.

Linseinformasjon
Vision er utstyrt med en såkalt «Hydro Lens Technology™» og en X-PC linse med høy optisk kvalitet for å sikre et tydelig og skarpt syn under ulike værforhold. Linsen har full UV beskyttelse, minimal refraksjon, anti-ripe belegg og hydrofobe egenskaper. I tillegg så har Vision smart ventilasjon som sammen med den fantastiske linsen gir deg en unik sjanse til å vinne neste løp.

Materiale
Vision er laget av materialet Grilamid TR90 som er et høyteknisk materiale som er meget lettvektig og har god fleksibilitet.

Tilpasningsmuligheter
Overlat ingenting til tilfeldighetene. Vision kan enkelt tilpasses dine behov. Ta av «Jawbone» rammen på din løpetur på morgenen og nyt naturen med full synsvinkel. Ha rammen på når du sykler i ujevnt terreng for full beskyttelse. Vision er spesielt designet til å passe ulike ansiktsformer. Stengene er laget av et bøyelig materiale for optimal tilpasning. Neseputene kan også justeres etter behov. I tillegg er linsene avtakbar slik at man enkelt kan bytte linsefarger og filterkategorier (kan kjøpes separat). Den optiske adapteren (som kan kjøpes separat) kan brukes til å tilpasse din personlige brillestyrke. Vision er den ultimate brillen til den optimale utøveren.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnUnisex
TypeSolbriller, Sportsbriller
*
*
*