Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Blizz breeze matt black 52102-14n

Avansert, men likevel enkel å bruke. Like allsidig som den er til å stole på. Den er rett og slett en Breeze. Men versjonen Nano Optics Nordic Light får du alt du trenger. En utrolig avansert linse, som har en lav vekt og uendelig med tilpasningsmuligheter. Linsene kan skiftes ut og toppstangen kan tas av, slik at du kan velge om du heller vil ha på en hodestropp. Breeze er det perfekte valget for alle med en rekke forskjellige interesser og en travel hverdag. 

 

Egenskaper ved linsene

Nano Optics Nordic Light kan rett og slett oppsummeres med ordet: ja. «Kan de ...?» - ja. «Har de også ...?» - også ja. Denne linsen byr på minimal forvrengning og den har en overflatebehandling med flere lag, som lar deg se klart - selv når du pusher deg selv til det ytterste. Takket være Nordic Light sikres du et klart og tydelig syn, selv når det er snakk om utydelige og flate lysforhold. Ved å filtrere ut visse bølgelengder av lyset, får du sett mer kontraster i landskapet og dermed får du et bedre overblikk. Linsene er tåke- og ripebestandige, i tillegg til at de har oleofobiske og hydrofobiske egenskaper. Linsene er knusesikre og gir komplett UV-beskyttelse. 

 

Materialer

Breeze Nano Optics Nordic Light har en ramme som er laget av TR90. Dette er et slitesterkt og trygt materiale, som samtidig er lett og byr på utmerket fleksibilitet. TR90 er godt egnet til briller, ettersom det er like komfortabelt å ha på når det er varmt ute, som når det er kaldt. 

 

Justeringsmuligheter

Er du på jakt etter briller som er enkle å tilpasse? Da er det disse du burde gå for! Vi kan ikke komme på en eneste aktivitet hvor Breeze ikke vil passe perfekt. Du kan justere delene ved tinningene og nesen for best mulig komfort – men det er bare begynnelsen. Bytt ut den vanlige rammen med en hodestropp, 

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnUnisex
TypeSportsbriller, Solbriller
*
*
*