Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Dæhlie pants aware wmn 99900 black

Den optimale moderne langrennsbuksen for den miljøbevisste skiløperen, perfeksjonert for trening i kalde omgivelser. Vi strekker oss etter å skape produkter på en måte som kan redusere vårt miljøfotavtrykk, og Pants Aware er vårt nyeste fremskritt på reisen mot å bli bærekraftige. Pants Aware Wmn består av resirkulert 3-lags softshell laminert med PU membran.

Denne PU membranen er konstruert for å holde fuktighet, samtidig som den transporterer fukt ut fra innsiden, så buksen både tørker fort og puster godt gjennom treningsøkten. Designet med vattert polstring på lårene holder denne buksen deg varm og komfortabel på selv de kaldeste dagene. Denne polstrede langrennsbuksen har formsydde knær og glidelåser på bena for å sikre optimal bevegelighet og passform. Isolert med Thermore® Ecodown, som består utelukkende av resirkulerte fibre fra PET flasker, sørger denne buksen for varme med bedret holdbarhet gjennom plaggets levetid, samtidig som det utgjør lavere miljøpåvirkning.

Designet som en del av et sett, kan du kombinere denne buksen med Jacket Aware Wmn for å oppnå det perfekte antrekket til din neste moderate intensitetsøkt. Pants Aware er det perfekte valget når du vil ha et mer bærekraftig plagg gjennom hele skisesongen.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeSkibukser
*
*
*