Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Db the djærv snow roller midnight sun 133a24

Verdens beste skibag? The Douchebag er en av verdens smarteste og beste skibagger. Douchebag gjør reisingen mye enklere og beskytter utstyret ditt på en utmerket måte. Haugevis med geniale løsninger du kommer til å elske! Denne skibaggen er et must for alle reisende skifolk!
 
Douchebag er kanskje verdens beste skibag. Ikke bare ser den kul ut, den er også ekstremt smart og praktisk. Baggen er lengdejusterbar og passer alle ski opp til 200 cm lengde. Vanligvis blir skibagger med hjul tungvinte når du har korte ski i dem. Med Douchbag er dette problemet eliminert. Du ruller enkelt og greit inn delen av baggen du ikke bruker, og vips så har du en stiv og fin skibag som ruller godt. Kraftige hjul sørger for lite rullemotstand og lang levetid. 

The Douchebag har også flere andre fordeler. For det første er den lett. Bare 3,8 kg er svært lett med tanke på størrelsen og polstringen Douchebag har. I tillegg kan den rulles helt sammen når den ikke er i bruk. Solid polstring sørger for at utstyret er godt beskyttet hele veien til fjellet. Baggen har plass til to par store ski i tillegg til noe annet utstyr. Trenger du mer plass kan du enkelt bygge på baggen med en Douchebag Hugger ryggsekk. (Kjøpes separat)

Baggen kan bæres på flere måter. Du kan dra den med det flyttbare endehåndtaket, eller henge enden over skuldra og gå komfortabelt med skibaggen rullende bak deg. Den kan også bæres tradisjonelt med sidehåndtaket, eller festes til en Hugger ryggsekk.
 
  • Maksimal lengde: 200 cm
  • Maksimalt volum: 150 liter
  • Pakket volum: 15 liter
  • Vekt: 3,8 kg
*
*
*