Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Betaling Levering Retur/bytte

Fischer control step-in ifp sort/hvit til twin skin performance

Control Step-In er en stabil turbinding med enkel og rask verktøyfri justering av bindingsposisjonen for å matche terreng og forhold. Step-In betyr enkelt på og av.

ENKELT

Det som gjør TURNAMIC®-oppsettet så overbevisende, er brukervennligheten. Bindingene monteres på platen uten bruk av verktøy. Ute i løypa er Turn Lock-mekanismen enkel å operere med skihansker på. Lett å ta på og av skiene.

FLYTTBART

Teknikk, temperatur og føreforhold er elementer som påvirker skiopplevelsen. Ved å utnytte justeringsmulighetene som er tilgjengelig i alle TURNAMIC®-modellene kan skiløperen bedre matche sine individuelle behov. Skyves bindingen fremover oppnås bedre feste, skyves bindingen bakover vil man få merkbart bedre gli. Spesielt viktig på Twin Skin-modellene.

DYNAMISK

Med det optimaliserte oppsettet av skisko-binding-plate-ski gir TURNAMIC® deg en dynamisk skiopplevelse som aldri før. FLOWFLEX®-teknologien gjør dette bindingssystemet unikt med todelt plate og ett festepunkt for bindingen som gir en suveren dynamikk og kraftoverføring for skiene.

*
*
*