Julegaver kan byttes t.o.m 10.januar 2022
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Fjällräven abisko trekking tights m 550 black

Teknisk og slitesterk tights i et svært funksjonelt materiale med stretch. Den kombinerer bevegelsesfriheten til en tights og slitestyrken til et par fjellbukser; forsterkninger over baken og knærne tåler nærkontakt med skarpe steiner, og motstår også fuktighet om du setter deg eller kneler på en fuktig grunn. Perfekt for alle typer gåturer i fjell og andre typer røft terreng. Midjen og øvre del av fremsiden er laget av et vevd materiale, som sammen med beltehemper og gylf, gjør at de ser ut som bukser.

Praktiske benlommer tilbyr praktisk oppbevaring; en stor en på høyre ben har plass til et kart, og en mindre med glidelås på venstre ben, hvor du kan plassere et kompass – perfekt for turer ut i det ukjente. I tillegg er det et par håndlommer med glidelås og en liten løkke i midjen, slik at du kan feste utstyr eller en lett jakke lett tilgjengelig. Den suverene passformen og materialet med fireveis stretch gir plagget maksimal bevegelsesfrihet, som lett kan være med på en kortere eller lengre klatretur, og som vil sitte komfortbelt under et par skallbukser om det begynner å regne.

  • Tekniske og slitesterke turtights.
  • Laget av en tett, høy ytelses stretchmateriale som er holdbart og transporterer vekk fuktighet.
  • Forsterking over knær og sete for ekstra beskyttelse i røfft terreng og når en sitter på fuktig bakke.
  • Linning og øvre front i vevd stretchmateriale som sammen med belteløkker og glidelåsgylf gir den utseendet til en bukse.
  • Håndlommer med glidelås.
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnHerre
TypeTurbukser
TypeTightser
*
*
*