Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Betaling Levering Retur/bytte

Fjällräven kånken rainbow 550-907 black-rainbow pattern

Spesialversjon av Kånken med regnbuestropper. Naturen har ingen fordommer, og regnbuen er blitt et symbol på mangfold, aksept og likestilling. Med Kånken Rainbow feirer Fjällräven hvert eneste menneske sin rett til å uttrykke seg selv. En del av hvert ryggsekksalg går til miljøprosjekter i Arctic Fox-initiativet. 

Kånken er en av Fjällrävens mest etterspurte produkter og er en klassisk ryggsekk som egner seg like godt for turen til og fra skolen eller jobben som til vandreturer og reiser. Sekken har et romslig hovedrom med en stor åpning med glidelås som gjør det enkelt å pakke og ta ut ting. Den har to flate sidelommer og en glidelåslomme i front - perfekt for alle småtingene du vil ha lett tilgjengelig. Det medfølgende sitteunderlaget i PE-skum oppbevares i den innvendige baklommen, der det også hindrer innholdet i ryggsekken i å stikke deg i ryggen - og det er alltid tilgjengelig når du trenger en pust i bakken og vil sette deg nedpå.

Sekken er laget i et slitesterkt og lett Vinylon F-stoff som tåler skitt og fuktighet. Bæresystemet er enkelt, men praktisk og består av håndtak på toppen og smale, justerbare skulderremmer. Logoen på fronten er i refleksmateriale og sekken har sekken har også en adresseetikett i hovedrommet.

PRODUKTEGENSKAPER

  • Laget av slitesterkt og vannavstøtende Vinylon F-stoff.
  • Føyelige regnbuefargede skulderstropper og håndtak på toppen.
  • Et medfølgende sitteunderlag oppbevares i hovedrommet.
  • Reflekterende logo, frontlomme og sidelommer.
  • Adresselapp på innsiden av hovedrommet.
*
*
*