Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Betaling Levering Retur/bytte

Fjällräven keb fleece hoodie w 625-662 laurel green-deep forest

Et allsidig og komfortabelt mellomlag som er like passende i sommerfjellet som for skiturer om vinteren. Kan brukes alene. eller som mellomlag året rundt. Utsiden er flatstrikket med lav friksjon slik at den beveger seg enkelt under en skalljakke. Innsiden har en luftig struktur som varmer og transporterer bort fuktighet.

Kle deg etter livets høydepunkter med Keb Fleece Hoodie i en funksjonell ullblanding. Den flatstrikkede, lav-friksjons utsiden beveger seg enkelt under en skalljakke, mens innsiden har en luftig struktur som varmer og transporterer bort fuktighet. Et allsidig og komfortabelt mellomlag som er like passende i sommerfjellet som for skiturer om vinteren. Funksjonell fleece som varmer og transporterer bort fuktighet. Forsterkninger i G-1000 Eco på skuldrene. To håndlommer med glidelås. Vertikale brystlommer med glidelås. Velpassende hette. Glidelås i front har hakebeskyttelse. Glatt utside, børstet innside. Polyester (delvis resirkulert), ull og elastane. Elastisk kant rundt hette, håndledd og nedre kant.

Aktivitet: Trekking
Produktfamile: Keb
Kjønn: Dame
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Miljøinformasjon: Økologisk, Resirkulert, Sporbar ull
Funksjoner: Kan tilpasses med Greenland Wax, Fuktighetsledende, Holdbar, Isolerer i fuktig tilstand, Isolerende, Hurtigtørkende

*
*
*