Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Full tilt kicker yellow

Komfortabel alpinstøvel med 3-delt konstruksjon, til både park og frikjøring, med lestebredde på 102 mm og komfortabel passform. Vekt 1001 gram.

Kicker er en ny modell som er tiltenkt nybegynnere og viderekomne som ønsker en litt bredere og mer komfortabel passform. Støvelen anbefales sterkt til alt fra parkkjøring og lek, som til allsidig kjøring i hele anlegget.

Høydepunkter:
- Bred og komfortabel lest
- Preformet Intuition innerstøvel
- Tilpassingsdyktig Intuition innerstøvel
- Progressiv flex som hindrer trykkpunkter
- Metallspenner

Med den unike flextungen som kontrollerer stivheten, er det mindre sjanse for trykkpunkter og klemming mot leggen, noe som kjennetegner Full Tilt-støvler spesielt.

Kicker er en ny alpinstøvel for de som trenger en litt bredere passform og i dette tilfelle med komfort i fokus. Dette er en støvel som vil være spesielt aktuell for park- og freestyle-kjøring, men kan også anbefales som en helt ordinær allmountain-støvel med bredere lest.

Det nye FTE Evolution-skallet har en 102 mm lestbredde som er mer kommersielt, og som passer flere føtter enn tidligere, for at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts "3-piece" alpinstøvel. 

Full Tilts progressive flex og lave vekt har gjort at dette er favorittmerket blant mange skikjørere der ute. 3 kraftige metallspenner gjør det enkelt å spenne støvelen igjen og opp.

Kicker har en Intuition-innerstøvel med tradisjonell tunge, som består av et mykt materiale som tilpasser seg etter kroppstemperatur. Men den kan også varmes opp i ovn i butikk, for å få den optimale passformen allerede på den første skituren.

Tåboksen er litt videre, for å gi mer rom hvis det trengs, uten at dette hindrer en perfekt passform rundt tærne. Evolution-skallet har en 45-graders låsing av hælen ,som gir god passform og hindrer at foten glipper.

Med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for tradisjonell cruising, eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring, noe den myke progressive flexen er med på å gjøre støvelen perfekt til. 

Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet. Dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig. 

Dette er virkelig en støvel som passer alle, nesten uavhengig av alder eller ferdigheter.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Rekreasjon
- Bruker: Unisex
- Brukernivå: Nybegynner, viderekommen
- Type støvel: Allmountain, preparerte løyper, park, frikjøring
- Materialer: TPU, polypropylen-pløse
- Konstruksjon og teknologier: 3-piece
- Antall spenner: 3
- Innerstøvel: EVA / Intuition
- Borrelåsstropp: Power Strap
- Flexindex: 70
- Lest: 102 mm
- Passer til bindingstype(r): Alle alpinbindinger
- Vanntetthet: Vannavvisende
- Yttersåle: Vanlig alpinsåle
- Størrelser: 25,5 / 26,5 / 27,5 / 28,5 / 29,5 Mondo
- Vekt, per par: 2002 gram @ 27,5 Mondo

*
*
*