Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Betaling Levering Retur/bytte

Garmin forerunner 735xt

Få mest mulig ut av treningen din med multisportsklokken Garmin Forerunner 735XT GPS. Den kan skilte med en rekke avanserte funksjoner som måling av puls, aktivitet og søvn. Klokken har også 5ATM vanntetthet, så du kan bruke den til aktivitetsmåling når du svømmer.

Multisportfunksjoner 
Forerunner 735XT er en god treningsassistent som kommer med en rekke multisportegenskaper. Den teller hvor mange skritt du har gått, hvor mange kalorier du har forbrent, og analyserer søvnen din. Klokken måler også pulsen din ved bruk av Elevate-teknologi som viser pulssoner og slag per minutt i sanntid, og dette fungerer til og med under vann.

Aktivitetsprofiler
De innebygde aktivitetsprofilene for både innendørs og utendørs løping, sykling og svømming kan gjøre treningsøkten litt mer spennende. Klokken har også profiler for langrennsski, padlesporter, terrengløp, fjelltur og styrketrening. Du kan bruke Garmin Connect for å lage dine egne aktivitetsprofiler eller laste ned ferdige profiler gratis fra andre Garmin-brukere.

Restitusjonsrådgivning 
Multisportsklokken registrerer løpe- sykle- og svømmedynamikken din, og registrerer også bakkekontakt, tidsbalanse, skrittlengde, vertikalt forholdstall og mer. Dette gir deg en detaljert oversikt over treningen din og lar deg planlegge restitusjonen deretter. Forerunner 735XT er også utstyrt med en restitusjonsrådgiver og gir deg estimater for oksygenopptak, samt melkesyreterskel.

Smartvarslinger, apper og egendefinering 
Du kan koble Forerunner 735XT til smarttelefonen din via Bluetooth for å få varslinger og meldinger direkte til håndleddet ditt. Med Garmin Connect kan du synkronisere all treningsdataen din og laste ned gratisapper. Du kan også lage dine egne urskiver med bilder fra den tilkoblede smarttelefonen din ved hjelp av appen Garmin Face It. Klokken kommer også med en LiveTrack-funksjon hvor familie og venner kan følge med på hvor du befinner deg i sanntid når du er på farten.

Andre egenskaper: 
- 5ATM vanntetthet
- Kompatibel med Strava Live Segments
- Kompatibel med Varia sykkeltilbehør
- Kompatibel med ANT+ 

Inkludert i pakken: 
- Garmin Forerunner 735XT
- Lade-/dataklemme
- Bruksanvisning

*
*
*