Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Betaling Levering Retur/bytte

Haibike sduro trekking 5.0 he

Med SDURO Trekking 5.0 har du en allrounder ved din side som tar deg behagelig til alle destinasjoner. Komponenter av høy kvalitet garanterer harmonisk utstyr og maksimal kjøreglede. Takket være det pålitelige Shimano Deore XT 20-trinns girsystem og de robuste Tyrago K-Guard dekkene fra Schwalbe, er du klar for alle utfordringer. 


Haibike SkidPlate
El-mountainbikes får ofte mye slag og støt fra grener og steiner som kan skade den lavtplasserte motoren. Derfor var Haibike den første produsenten til å introdusere SkidPlate tilbake i 2012, et beskyttelseselement som beskytter bunnsiden av motoren.

Haibike StepIn Batteriintegrering 
Nedrørsbatterier er litt vanskelig for utviklere, siden et stort volum må passe på en relativt liten del av rammen. Haibike StepIn-konseptet viser at det finnes teknologiske løsninger på dette problemet. 

Haibike Skybeamer
Hvorfor bare mestre vanskelige løyper og krevende ruter om dagen? Skybeamer er tilgjengelig i tre versjoner med 150, 300 eller 5000 lumen, noe som betyr at du nå trygt kan holde deg ute og sykle etter mørkets ankomst! Parker sykkelen din for de korte og mørke dagene i vintermånedene vil nå være en ting fra fortiden takket være den kraftige lykten. Med skybeamer utviklet 5000 Haibike et uavhengig system med dagslyslampe, som gir klassisk fjernlys samt et strålelys med over 5000 lumen. Den kan betjenes fjernt eller fullautomatisert av en lysstyrkeføler integrert i displayet.

*
*
*