Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Head kore 103 w

Kore 103 W kommer som et ønske om en frikjøringsski  for damene som vil ha en allsidig, smidig, samt gode flytegenskaper i en ski. Svaret er Kore 103 W! I Kore linjen finner du forskjellig kontruksjoner for forskjellige forhold. Head har laget to konstruksjoner innen en Kore familie. En stivere, mer robust kontruksjon for de smalere skiene. En mykere, mer leken konstruksjon for de litt bredere skiene. 

NYHET! Kore serien som kjent for mange, har både vunnet toppturtester og FWT konkurranser er nå blitt enda bedre. En helt ny kombinasjon av materialer, utvikling og presisjon gjør dette til en vinner i Freeride og Topptur segmentet. Kore serien leverer en unik kombinasjon av kontroll, stabilitet, flyt og lekenhet og er nå enda lettere. Kore skiene er håndlaget på racing fabrikken til HEAD, hvor kun det beste er godt nok og er møysommelig konstruert for å levere utenfor løypene. Den nye Karuba/ poplar innmaten, gir Kore mer personlighet og pop, kombinert med Graphene, et livlig karbon materiale, får du en perfekt kombinasjon av balanse og lav vekt. Kore oppleves som svært leken og lett å kontrollere, samtidig som den føles trygg på kant og stabil i fart. En rå ski for Norske forhold.

Kore 103 W er en leken og allsidig ski for skientusiasten. Takket vært god teknologi og trekjerne er Kore 103 W lett i vekt. Samtidig er teknologi som Graphene med å hjelpe tippene å med å søke opp for de beste flytegenskapene. Skiene er lett å manøvrere i lav og høy hastighet, så vel som i skogen rundt trær som ned store linjer. Kore 103 W har tip og tail Rocker som tar de største fjell og linjene med kraft og smidighet. Med en unik konstruksjon som reduserer vekt, uten å gå på bekostning av kjøreferdigheter er kombinasjonen av ingen top-sheet, Graphene, multilag med Karbon og Karuba/Poplar trekjerne. Kore 103 W er stabilitet, allsidig og leken for hun som ønsker en bredere frikjøring- eller toppturski.

Mål: 132/103/123 @177cm
Radius: 16,5 @177cm
Lengder: 163, 170, 177 cm

Graphene: Det letteste, tynneste og sterkeste materialet i verden lever i Head's utstyr. Sterkere enn diamant og over 300 ganger sterkere enn stål og har tykkelsen på ett atom. Graphene er et Karbon lignende materiale som er lettere, sterkere og mer livlig. Slik sparer Head vekt og kan infisere Graphene i forskjellige deler av skiens lengde.

Tip og Tail Rocker: Kombinert med vanlig camber under fot som gir en surfene følelse i dyp snø, men som samtidig opprettholder allsidighet på hardpakket snø. 40 % Rocker - 60 % Camber = Tip og Tail Rocker

Karuba/Popler trekjerne: er den som gir skien en fin "pop" og personlighet. Det er den perfekte kombinasjonen av rett tykkelse og vekt. Samspillet med Karuba, Poplar og Graphene er det som gjør skiene lett og balansert.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
*
*
*