Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Head kore 105

Kore 105 er den mest allsidige skien Head har over 100mm under fot. Kore 105 har vunnet flere frikjøring-konkurranser i Freeride World Tour og har også vunnet prisen for beste brede ski i toppturtesten til Fri Flyt.

I Kore linjen finner du forskjellig kontruksjoner for forskjellige forhold. Head har laget to konstruksjoner innen en Kore familie. En stivere, mer robust kontruksjon for de smalere skiene. En mykere, mer leken konstruksjon for de litt bredere skiene. 

Kore serien som kjent for mange, har både vunnet toppturtester og FWT konkurranser er nå blitt enda bedre. En helt ny kombinasjon av materialer, utvikling og presisjon gjør dette til en vinner i Freeride og Topptur segmentet. Kore serien leverer en unik kombinasjon av kontroll, stabilitet, flyt og lekenhet og er nå enda lettere. Kore skiene er håndlaget på racing fabrikken til HEAD, hvor kun det beste er godt nok og er møysommelig konstruert for å levere utenfor løypene. Den nye Karuba/ poplar innmaten, gir Kore mer personlighet og pop, kombinert med Graphene, et livlig karbon materiale, får du en perfekt kombinasjon av balanse og lav vekt. Kore oppleves som svært leken og lett å kontrollere, samtidig som den føles trygg på kant og stabil i fart. En rå ski for Norske forhold.

Kore 105 er den perfekte toppturskien og freeride skien for deg som jakter pudder, kjører hardt og trenger en lett og stabil ski. Ikke rart 105 har vært en bestselger tidligere. Her får du følelsen av en skikkelig frikjøringsski som vil opp å flyte på løst underlag, samtidig som den spiser vekslende terreng på en svært god måte. Skien er torsjonsstiv, fartsstabil, men oppleves fortsatt som leken. På mange måter den perfekte skien for de som ønsker ett oppsett som skal fungere til alt.

Mål: 135/105/125 @184cm
Radius: 17,8 @184cm
Lengder:163,170, 177, 184, 191 cm

Graphene: Det letteste, tynneste og sterkeste materialet i verden lever i Head's utstyr. Sterkere enn diamant og over 300 ganger sterkere enn stål og har tykkelsen på ett atom. Graphene er et Karbon lignende materiale som er lettere, sterkere og mer livlig. Slik sparer Head vekt og kan infisere Graphene i forskjellige deler av skiens lengde.

Karuba/Popler trekjerne: er den som gir skien en fin "pop" og personlighet. Det er den perfekte kombinasjonen av rett tykkelse og vekt. Samspillet med Karuba, Poplar og Graphene er det som gjør skiene lett og balansert.

Flyt egenskaper: Med Graphene infisert i tip og tail reduserer og flytter vekten utover i skien. Med en tynnere profil får du mer flytegenskaper i myk snø og maksimerer manøvrering egenskapene.

*
*
*