Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Head kore 111

KORE 111 er en frikjøringsski som er allsidig, smidig og innehar gode flytegenskaper. Svaret er Kore 111 fra Head! I Kore linjen finner du forskjellig kontruksjoner for forskjellige forhold. Head har laget to konstruksjoner innen en Kore familie. En stivere, mer robust kontruksjon for de smalere skiene. En mykere, mer leken konstruksjon for de litt bredere skiene. 

Kore skiene er håndlaget på racing fabrikken til HEAD, hvor kun det beste er godt nok og er møysommelig konstruert for å levere utenfor løypene. Den nye Karuba/ poplar innmaten, gir Kore mer personlighet og pop, kombinert med Graphene, et livlig karbon materiale, får du en perfekt kombinasjon av balanse og lav vekt. Kore oppleves som svært leken og lett å kontrollere, samtidig som den føles trygg på kant og stabil i fart. En rå ski for Norske forhold.

Kore 111 er helt ny i Kore serien og er raskt blitt teamkjørerenes favoritt. Hedvig Wessel har allerede markert seg i FWT sirkuset med Kore 111 som bevitner ekstreme kjøreegenskaper. Kore 111 er en fantastisk god ski på under 1800g som vil gi deg masse glede i puddern, ned store fjellsider, i skogen eller på topptur.

Graphene: Det letteste, tynneste og sterkeste materialet i verden lever i Head's utstyr. Sterkere enn diamant og over 300 ganger sterkere enn stål og har tykkelsen på ett atom. Graphene er et Karbon lignende materiale som er lettere, sterkere og mer livlig. Slik sparer Head vekt og kan infisere Graphene i forskjellige deler av skiens lengde.

Tip og Tail Rocker: Kombinert med vanlig camber under fot som gir en surfene følelse i dyp snø, men som samtidig opprettholder allsidighet på hardpakket snø. 40 % Rocker - 60 % Camber = Tip og Tail Rocker

Karuba/Popler trekjerne: er den som gir skien en fin "pop" og personlighet. Det er den perfekte kombinasjonen av rett tykkelse og vekt. Samspillet med Karuba, Poplar og Graphene er det som gjør skiene lett og balansert.

Flyt egenskaper: Med Graphene infisert i tip og tail reduserer og flytter vekten utover i skien. Med en tynnere profil får du mer flytegenskaper i myk snø og maksimerer manøvrering egenskapene.

Mål: 140/111/127 @184cm
Radius: 21,1 @184cm
Lengder: 177, 184, 191 cm
Vekt:

*
*
*