Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Head kore 111

Kore 111 er raskt blitt HEADs teamkjøreres favoritt. Hedvig Wessel har allerede markert seg i FWT sirkuset med Kore 111 som bevitner ekstreme kjøreegenskaper. Kore 111 er en fantastisk god ski på under 1800g som vil gi deg masse glede i pudder, ned store fjellsider, i skogen og/eller på topptur. 

Kore 111 har både vunnet toppturtester i Fri Flyt og FWT konkurranser. En ny kombinasjon av materialer som gir en god presisjon gjør dette til en vinner i Freeride og Topptur segmentet. Kore 111 leverer en unik kombinasjon av kontroll, stabilitet, flyt og lekenhet og er samtidig lett i vekt. Kore 111 er håndlaget på racing fabrikken til HEAD, hvor kun det beste er godt nok og er møysommelig konstruert for å levere utenfor skianleggene. Den nye Karuba/Poplar trekjernen gir Kore 111 mer personlighet og "pop", kombinert med Graphene som er et livligere karbon materiale, får du en perfekt kombinasjon av balanse og lav vekt. Kore 111 oppleves som svært leken og lett å kontrollere, samtidig som den føles trygg på kant. Kore 111 vil opp å flyte når underlaget er mykt, mens den på hardt underlag oppleves som svært fartsstabil. En rå ski for Norske forhold. 

Graphene: Det letteste, tynneste og sterkeste materialet i verden lever i Head's utstyr. Sterkere enn diamant og over 300 ganger sterkere enn stål og har tykkelsen på ett atom. Graphene er et Karbon lignende materiale som er lettere, sterkere og mer livlig. Slik sparer Head vekt og kan infisere Graphene i forskjellige deler av skiens lengde. 

*
*
*