Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Head kore 2 120 flex

Kore serien er designet med innovative teknologier som gir eksepsjonell frikjøring- og topptur egenskaper i en og samme støvel. 

Kombinasjonen av lav vekt, ekstreme kjøreegenskaper, god gåfunksjon og Dynafit tech inserts som oppfyller de krav man stiller til en god frikjøringsstøvel. Kore 2 har 120 flex, 45 graders gåutslag og en egenvekt på rundt 1700 gram. Skallet er noe mykere enn Kore 1 og er laget av Grilflex som er en lett og høyt presterende type plast som enkelt kan tilpasses din fot, og har en svært god konstruksjon som sikrer presis kraftoverføring ned i binding og til ski.

Form Fit lar deg tilpasse skallet for å gi deg en perfekt passform for balanse, kontroll og komfort, og vil sammen med de nye Superleggera spennene og 50mm Velcro stråpp sikre en optimal presisjon, passform og komfort. Innerstøvlene har Heads patenterte Liquid Fit system som sikrer optimalt helgrep, takket være en spesiell væskeinjeksjon i hæl- og ankelområdet som hele tiden tilpasser seg akkurat din fot. Støvelen kommer med en alpin såle, men er Grip-walk-kompatibel.

Spenner: 4 nye micro justerbare Superleggera lettvektsspenner som er enkle å håndtere, 90 % aluminium, effektive og trygge. 2 øverste spennene kan enkelt låses for en sikker fit på turen oppover.

Flex: 120
Lest: 100 mm - mp 26X
Skall: Grilflex
Størrelser: 23X - 30X
Vekt

*
*
*