Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Head kore 99

Kore 99 er "altmulig" skien. Har du alltid hatt lyst på en litt bredere ski som skal fungere til alt? Da trenger du ikke lete lenger: Kore 99 fungerer overalt! I Kore linjen finner du forskjellig kontruksjoner for forskjellige forhold. Head har laget to konstruksjoner innen en Kore familie. En stivere, mer robust kontruksjon for de smalere skiene. En mykere, mer leken konstruksjon for de litt bredere skiene. 

Kore serien som kjent for mange, har både vunnet toppturtester og FWT konkurranser er nå blitt enda bedre. En helt ny kombinasjon av materialer, utvikling og presisjon gjør dette til en vinner i Freeride og Topptur segmentet. Kore serien leverer en unik kombinasjon av kontroll, stabilitet, flyt og lekenhet og er nå enda lettere. Kore skiene er håndlaget på racing fabrikken til HEAD, hvor kun det beste er godt nok og er møysommelig konstruert for å levere utenfor løypene. Den nye Karuba/ poplar innmaten, gir Kore mer personlighet og pop, kombinert med Graphene, et livlig karbon materiale, får du en perfekt kombinasjon av balanse og lav vekt. Kore oppleves som svært leken og lett å kontrollere, samtidig som den føles trygg på kant og stabil i fart. En rå ski for Norske forhold.

Kore 99 er det ultimate valget om du ønsker en ski som skal fungere til alt! Skien har en konstruksjon som ikke bare er svært lett, men som inneholder virkelig solide kjøreegenskaper. Her får du med andre ord en skikkelig frikjøringsski pakket inn i vekten av en toppturski. På snø oppleves skien leken og forutsigbar. Den vil opp å flyte når underlaget er mykt, mens den på hardt underlag oppleves som svært fartsstabil. Takket være sin helt unike konstruksjon har Head Kore høstet gode kritikker verden over og vunnet en rekke tester

Mål: 134/99/120 @177cm
Radius: 17,0 @177cm
Lengder: 156, 163,170, 177, 184, 191 cm

Graphene: Det letteste, tynneste og sterkeste materialet i verden lever i Head's utstyr. Sterkere enn diamant og over 300 ganger sterkere enn stål og har tykkelsen på ett atom. Graphene er et Karbon lignende materiale som er lettere, sterkere og mer livlig. Slik sparer Head vekt og kan infisere Graphene i forskjellige deler av skiens lengde.

Karuba/Popler trekjerne: er den som gir skien en fin "pop" og personlighet. Det er den perfekte kombinasjonen av rett tykkelse og vekt. Samspillet med Karuba, Poplar og Graphene er det som gjør skiene lett og balansert.

*
*
*