Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

K2 diverge sc

Alt du forventer av FL3X-serien, men med gåfunksjon!
En gåfunksjons-støvel du virkelig kan stole på
Svært solid og slitesterk
Svært godt gåutslag

Diverge SC er promodellen til freeskilegenden og pioneren Sammy Carlson. Her får du en fullblods alpinstøvel som er laget for å håndtere alt fra stupbratte linjer i Alaska via de dypeste pillowlines i British Colombia til beinharde landinger i parken.

Støvelen kan brukes i alle bindigner, fra de heftigste alpinbindingene til de letteste tec-bindingene. Med andre ord er dette en støvel du kan bruke til alt. Tenk å kunne starte dagen med en topptur, for så å kjøre i parken etter lunsj, uten å måtte skifte støvler!

Støvelen er laget i materialet TPU, som er svært slitesterkt og tilpassingsdyktig noe som passer perfekt på en støvel som denne laget for røff bruk. Som alle andre støvler i FLEX-serien er flextungen avtakbar. På de originale modellene har dette selvsagt vært en viktig funksjon for å kunne tilpasse støvelens flex etter eget ønske. Noe som selvsagt også gjelder for Diverge-serien, men på modellene med gå-funksjon gir de avtakbare tungene deg også en kjempefordel på turen opp fjellet. Vipper du av den avtakbare flextungen oppnår du et gå-utslag på hele 60 grader!

Alle spennedelene er skrudd i skallet. Ikke naglet. Dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig. Flex 120.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeSort
*
*
*