Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

K2 wayback 88 green/black

WayBack 88 er K2 sin mest solgte toppturski gjennom årene og er en klassiker som byr på skiglede og finer turer. Skiene er lettsvingte og forutsigbare fra kant til kant. enkle å sette i skrens og gir et kantgrep som biter godt. Wayback 88 er blitt fornyet og har en lavere vekt enn tidligere utgave. men de gode kjøreegenskapene er fortsatt opprettholdt. En lett Paulownia trekjerne med Glassfiber og Carbon holder vekten nede. og sammen med det tradisjoenlle spennet gir dette mye liv og energi i skiene.

Den midtre delen av skiene har også et innlagt Titanal plate som gir en god demping mot underlaget og økt torsjonsstivhet. En liten jevn Rocker i framskiene gir enklere føring i urørt snø når en går med feller. samtidig som det øker flyten og svingegenskapene på turen ned. Wayback 88 stiller ingen krav til ferdighet og erfaring.

her har du en av markedets mest allsidige toppturski som gir gode skiopplevelser for de mest uerfarne til de godt øvede skikjørerne. Tupp og bakski har hull for feste av ferdigkuttet K2 Pomoca fell. og disse hullene kan også benyttes til å lage redningskjelke hvis uhellet er ute. K2 Wayback 88 har i mange år vært en ski som anbefales av flere skiguider og fjellførere i Norge og Europa."

*
*
*