Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Millet women trilogy v icon gtx pro jkt miv7847

Triology Icon Goretex Pro Jacket er det ypperste av det ypperste når det kommer til skallbekledning fra Millet. Dette er toppjakken under skall-kategorien til dame, og det er ikke uten grunn. Triology jakken har mange praktiske og tekniske egenskaper som enhver utendørs-elsker vil sette pris på. Med Goretex pro har du en vanntett jakke med gode pusteegenskaper. 

Goretex Pro stoffet er ekstra robust, samtidig som det ikke går på bekostning av vekt eller komfort. Vanntette zippers er også et must, slik at tingene du oppbevarer i lommene, ikke ender opp våte. Jakken har også to-veis hovedglidelås i front, i tillegg til å ha to romslige brystlommer. Den har også en glidelås lomme på innsiden, der du kan oppbevare dine mest dyrebare småtterier. 

Hetten på jakken er hjelm-kompatibel slik at jakken kan brukes også til alpinkjøring og klatring ved behov. Men den kan i utgangspunktet benyttes til alle former for utendørsaktiviteter, og er en helårs jakke for friluftsliv. Jakken har også flere ulike justeringsmuligheter. 

Vannsøyle: 28 000 mm. 

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeSkalljakker
*
*
*