Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Moonlight bright as day 3000

Dette er en action orientert lykt. Perfekt til orientering, sykling, toppturer, langrenn med mer. Den passer også veldig bra til deg som bare ønsker mye lys når du går en tur. Lampens kjølesystem tillater den å levere reelle 3000 lumen gjennom hele batteriets syklus.  Lykten er erstatter gamle 3200, og har et nytt lykthode design som gjør den enda mindre og lettere samt 6 led pærer som har ulike fokus for å gi deg en lang og bred lysbilde som vi tror vil begeistre deg! Dette sammen med ekstra sterke batterier gjør denne lykten til en tusenkunstner når lys og action skal kombineres.

Batteriet har fått forskjellige radiuser på sidene av batteriet med gummiering for best mulig å passe til ulike sykkelrammer.  Med et meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro feste kompabilitet blir denne lykten en sann multilykt. Den gjør virkelig natten, Bright As Day.

  • Hodelykt
  • Batteri
  • Nylon hodestrikk med silikon striper
  • 1 meter forlengelses kabel
  • GoPro tilbehør kompatibelt
  • Vanlig lader 16.8v.
Eksakt målt lumen3000 lm
Lysspredning15-30 grader
Vekt av lampe hodet / totalvekt75 g / 452 g
Shell materiale6061-T6 aluminiumslegering
Batterilevetid500 ladesykluser
BatteriLi-ion, 4 celler, 3400 mAh, 16,8 V
Brukstid2t (100%), 4t (50%), 8t (25%), 40t (5%)
Batteri ladings tid3,5 timer
MonteringsbrakettGoPro QuickClip kompatibel

ALUMINIUM KJØLING -

For å spre varmen som utvikles av LED pærene, så har aluminiums kroppen blader som gjør at den kan fungere på 100% lumen gjennom hele brukstiden.

AUTOMATISK NEDTRAPPINGSSYSTEM -

Når batteriet når 10% gjenværende strøm, vil lampe hodet blinke tre ganger og gå ned til laveste effekt (5%). Dette gjør at du skal ha tid til å roe farten samt ha tid nok til å komme deg hjem i tide før batteriet er tomt.

GOPRO QUICKCLIP KOMPATIBILITET -

Festet under lampen er utformet slik at den vil kunne festes på alle Gopro sine festeanordninger.

BATTERINIVÅINDIKATOR -

Batterinivået er indikert med en LED inne i lys huset. Blå angir over 100-80% strøm igjen, blinkende blå 80-50% gjenværende strøm, rød 50-30% strøm gjenstår, og blinkende rødt under 30% gjenstår.

IP 67 VANNTETTHET -

Denne lampen er vær forseglet mot sprut, kraftig regn, og ekstremt fuktige forhold. Det kan håndtere alle værforhold Moder Natur kaster på den.

*
*
*