Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Moonlight bright as day 4000

Bright As Day 4000.  ( på lager 20. feb )

Hvis du tar gamle 3200, plukker ut alt, begynner fra bunnen av og bygger et internt kjølesystem rundt de beste led pærene på markedet så klarer du å hente ut 4000 lumen pluss! I laboratorietest har vi målt den til 4300 lumen i produksjonsutgaven.. Dette sammen med nydesinget linse for maks lengde og spredning og oppgraderte batterier til en ny type som også brukes i elbiler gjør dette til en lykt som virkelig imponerer! Hodelykten er perfekt til orientering, sykling, toppturer og alle aktiviteter som krever mye lys og høy fart. Den er også grom å gå tur med hunden med :), det blir som daglys i skogen.

Lampens kjølesystem tillater den å levere reelle 4000 lumen gjennom hele batteriets syklus. Lykten erstatter gamle 3200 og det er en fryd å gi gass ned fjellsidene eller på sykkelstiene med denne.

Batteriet har fått forskjellige radiuser på sidene av batteriesken med gummiering for best mulig å passe til ulike sykkelrammer.  Med et meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro feste kompabilitet blir denne lykten en sann multilykt for action aktiviteter. Den gjør virkelig natten, Bright As Day.

OBS - batteri på eget bilde viser nye batteriet. Dette har gummiert beskyttelse som er tilpasset ulike radiuser på sykkel rammer. Dette er gjort slik at du kan snu rundt på batteriet for å finne den siden på batteriet som passer din ramme best for å skape optimalt feste.

HVA ER I ESKEN-

  • Hodelykt
  • Batteri
  • Nylon hodestrikk med silikon striper
  • 1 meter forlengelses kabel
  • GoPro tilbehør kompatibelt
  • Vanlig lader 16.8v.
Eksakt målt lumen4300 lm
Lysspredning15-30 grader
Vekt av lampe hodet / totalvekt90 g / 452 g
Shell materiale6061-T6 aluminiumslegering
Batterilevetid500 ladesykluser
BatteriLi-ion, 4 celler, 4800 mAh, 16,8 V
Brukstid1.5 h (100%), 3t (50%), 6t (25%), 20h (5%)
Batteri ladings tid3,5 timer
MonteringsbrakettGoPro QuickClip kompatibel
*
*
*