Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Nike w react escape run cv3817-004

DEN ALLSIDIG BYLØPEREN.

Løp gjennom bygatene i et støttende design som er skreddersydd for kvinner, med en bredere krage og dempet skum for en myk, responsiv følelse. Kom deg bort fra hverdagens rutiner og finn deg selv på løpeturen, med et design som er inspirert av varme vinterfavoritter.

Designet for kvinnelige løpere

Den brede krageåpningen er som skapt for ankelen din. Studier har vist at den kvinnelige ankelen i gjennomsnitt er 4–5 mm lenger fremme på foten enn den mannlige. Med dette i bakhodet, oppfyller skoen dine behov med en dempet krage som følger fotens form.

Demping i hvert steg

Mellomsålen har lett Nike React-skum for en responsiv og slitesterk løpetur. Høyere lag med skum gir en behagelig følelse og komfort i hvert steg.

Løp gjennom byen

Skoen er ideell for løping i byen. Grep i flere retninger bidrar til å gi stabilitet, uansett hva du møter på langs veien. Yttersålen av solid gummi er laget for harde fortau.

En ny look for løpere

De broderte og reflekterende detaljene skaper en førsteklasses utforming som er laget for bruk hele dagen – fra arbeid til trening. Berøringspunktene på kragen og pløsen gir en velkjent følelse når du tar på skoen.

Fordeler

  • Nettingen i overdelen øker ventilasjonen.
  • Lissene er koblet til et bånd i mellomfoten for en sikker passform.
  • Trekkfliken gjør det enkelt å ta den av og på.
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeLøpesko
*
*
*