Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Oakley of2.0 pro xm matte white w/violet&pers gbl

Oakley O-Frame 2.0 Pro XM gir deg mulighet for å kjøre rundt med Oakleys overlegne optikk på ansiktet til en fornuftig pris.

O-serien har vært her i lang tid og har bestått tidens test med glans - nå finnes den også i Pro-versjonen. XM-versjonen er noe mindre, og passer best til dameansikt eller barn. 

Skibrillen har et medium fit som passer til de fleste ansikter. Den har et utskjæring i skummet ved tinningene som sammen med den store størrelsen gjør at skibrillen har god plass til å brukes over vanlige briller. 

Linsenes sylindriske utforming og store areal gir et en stort synsfelt. Linsene har dobbel ventilering og er i tillegg behandlet med Oakleys F2 antidugg-behandling. Rammen har tre lag med skum som føles behagelig mot ansiktet. 

Brillen leveres med en Violet Iridium Speillinse til solskinn og en Persimmon-linse til overskyet og snøvær. Den kan dermed tilpasses til alle værforhold. Denne modellen er den første i serien med High-Impact linsebeskyttelse som sikrer at linsen holde i mange år. 

Spesifikasjoner og egenskaper
Medium Fit
Kan brukes med de fleste type hjelmer
100 % UV-beskyttelse
Tre-lags skum
Sylindriske linser
OTG - kan brukes med vanlige briller
High-Impact linsebeskyttelse
F2 Anti-fog-coating

Brille: O Frame 2.0 Pro XM
Farge: Matte White
Linse: Violet Iridium / Persimmon
VLT: 
Værforhold: Sol og lettere overskyet / Overskyet og snøvær

*
*
*