Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Osprey duro 1,5 alpine black

Skapt for å løpe. Duro benytter seg av Ospreys velkjente øye for detaljer og et kompromissløst spekter av egenskaper for å kunne gi deg en fenomenal løpssekk for toppytelse.

Duro 1.5 er fôret med kontaktnetting, noe som gjør den komfortabel og pustende, selv på de tøffe etappene. Flere lommer med stretchnetting og glidelåslommer foran på vesten gir deg enkel tilgang til næring og utstyr på farten. Den øverste vestlommen inneholder to myke flasker på 500 ml med forlengelsesslanger, som kan byttes inn og ut. Kompresjonsreimer sørger for at sekken har en kroppsnær passform, mens den store lommen i stretchnetting enkelt kan holde en vanntett jakke, hatt eller hansker. Bakdelen på hver skulder har en Stow-on-the-Go™-løkke, som effektivt og komfortabelt kan bære terrengløpsstaver samtidig som de ikke er i veien og hendene dine er frie. Bryststroppene er avtagbare og tilpasningsvennlige og mulig å forløse med én hånd. Samtidig er de elastisiserte, så de ikke er til hindring for dype pustebevegelser eller energiske bevegelser.

Duro 1.5 er som skapt for løping, ideell for dem som ønsker å presse seg selv til grensene av hva som er mulig på stiene.

Duro 1.5 er kompatibel med 1.5L Hydraulics™-reservoar.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnHerre, Unisex
*
*
*