Rask levering – fri frakt over 1500,-
Smoooth betaling med Klarna
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Peak performance w vislight c jacket 010 celsian beige

Peak Performance skalljakke til dame

Om du er en skikkelig friluftselsker, og har et ønske om å bruke like mye tid utendørs som innendørs, er dette den perfekt turjakken for deg! Vislight kolleksjonen er lagd for deg som setter høye krav til kvalitet, funksjon og design i skjønn harmoni.

Denne jakken har ventilasjonsglidelåser for ekstra luftemuligheter, GoreTex vannsøyle på 28 000 mm, et Goretex Stretch Parti bak på ryggen som gir deg ekstra komfort og bevegelsesfrihet.

Designet med de signalrøde armene som er inspirert av lyslyktene flyplassen bruker på rullbanen, og jakken skal holde deg godt synlig i fjellets terreng.

Lommene på jakken har en slik plassering at det skal vær enkelt å hente ut saker fra lommene, uten at du må AV med sekken når du er ute å går. I tillegg har jakken vannavvisende zippers, tommelhull nerderst på armene, og magnetløsning md klaffen over glidelåsen. Jakken har også justering på hette, og dette er virkelig en tur-og fritidsjakke som leverer på alle plan og har det "lille ekstra" som enhver friluftselsker vil sette stor pris på ut i praksis.

- Goretex og vannsøyle på 28 000 mm

- Justering på hette

- Signalfargede ermer og et unikt design inspirert av lyslyktene på flyplassens rullebane for ekstra synlighet

- Magnetklaff over glidelås

- Ventilasjonsmuligheter i front

- Lommer plassert slik at du skal nå det du vil ha uten og måtte AV med tursekken

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnDame
TypeTur-og fritidsjakker
TypeSkalljakker
*
*
*