Julegaver kan byttes t.o.m 10.januar 2022
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Sidas neo heat socks set sort

Batteridrevne varmesokker, komplett med sokker, batteripakke og lader

Redningen på kalde vinterdager i skibakken. Sidas NEO heat er sokken for alle som har problemer med kalde føtter. Sokkene er laget av 34 % merinoull kombinert med teknisk, syntetisk fiber som effektivt leder bort fuktighet og svette. Sidas NEO-S heat set gir komforten og grunnvarmen som kreves, for å takle kalde dager i skibakken.

Batteripakken er plassert på den øvre delen av sokken, så du slipper å irritere deg over ledninger og kan enkelt bruke varmesokkene i støvlene eller skoene dine. Batteriene er enkle å fjerne når du skal vaske sokkene og lade opp batteriene.

Husk å alltid starte sokkene før du forlater hjemmet. Det drar betydelig mer batteri å varme opp allerede kalde føtter og sko og det tar mye lenger tid enn bare vedlikeholdsvarme. Batteritiden varierer naturligvis også avhengig av utetemperaturen.

Sidas NEO heat set har samme funksjoner og materialer som Sidas Pro-S heat set. Det som skiller dem, er størrelsen på batteriet – Sidas Pro-S har 2800 mAh og Sidas NEO-S har 1400 mAh.

*
*
*