Julegaver kan byttes t.o.m 10.januar 2022
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Sidas neo-s heat set mv sort

Batteridrevne varmesokker, komplett med sokker, batteripakke og lader

Redningen på kalde vinterdager i skibakken. Sidas NEO-S heat er sokken for alle som har problemer med kalde føtter. Sokkene er laget av 34 % merinoull kombinert med teknisk, syntetisk fiber som effektivt leder bort fuktighet og svette. Sidas NEO-S heat set gir komforten og grunnvarmen som kreves, for å takle kalde dager i skibakken.

Batteripakken er plassert på den øvre delen av sokken, så du slipper å irritere deg over ledninger og kan enkelt bruke varmesokkene i støvlene eller skoene dine. Batteriene er enkle å fjerne når du skal vaske sokkene og lade opp batteriene.

Husk å alltid starte sokkene før du forlater hjemmet. Det drar betydelig mer batteri å varme opp allerede kalde føtter og sko og det tar mye lenger tid enn bare vedlikeholdsvarme. Batteritiden varierer naturligvis også avhengig av utetemperaturen.

Sidas NEO-S heat set har samme funksjoner og materialer som Sidas Pro-S heat set. Det som skiller dem, er størrelsen på batteriet – Sidas Pro-S har 2800 mAh og Sidas NEO-S har 1400 mAh.

*
*
*