Smoooth betaling med Klarna
Rask levering – enkel retur
Logg inn Ønskeliste Betaling Levering Retur/bytte

Silva cross trail 5r

SILVA CROSS TRAIL 5R 500 LUMEN HODELYKT MED 2.0 Ah BATTERI

Silva Cross Trail 5R er den ideelle lykten for løperen som ønsker en «allround» hodelykt. R står for Run, og denne lykten gir den en god kombinasjon mellom en kompakt lykt og et lett, oppladbart 2,0 Ah batteri. Batteriet veier bare 89 gram, men gir deg lys i flere timer. Den nye batteriholderen gir deg økt komfort ved å holde batteriet stødig på hodebåndet. Med denne hodelykten kan du være sikker på at mørket ikke stopper deg.

Cross Trail 5R leveres med et lett og oppladbart 2,0 Ah batteri med en lystid på 13t i minimum styrke, 8t på medium styrke og 5t på maksimal lysstyrke. Batteriet veier bare 89gram og plasseres i batteriholderen bak på hodebåndet. Det er et innebygget varsel for lavt batteri, og lysstyrken justeres automatisk ned i reservemodus til en lysstyrke som kan holdes i 30 minutter.

Cross Trail 5R har Silva Intelligent Light® som er en unik kombinasjon av spotlight med lang rekkevidde og et nært flomlys. Denne tilpasningen av lyset resulterer i mindre bevegelse av hodet og gir et godt terrengbilde. Med dette du får balansen og selvtilliten som trengs for å bevege deg raskt og prestere bedre.

Den geniale Silva Flow Light funksjonen optimaliserer lyset ved å tilte på lykthodet. Tiltes det nedover blir lyset bredere slik at det passer for aktiviteter som løping. Tiltes det fremover, får du en lengre lysstråle som passer for raskere aktiviteter slik som terrengsykling og langrenn.

Minimum lysstyrke (80 lumen) gir deg mulighet til å gjennomføre lange treningsøkter uten å miste lyset. Denne funksjonen er perfekt for lange gåturer der det ikke kreves sterkt lys. Tilleggsbatterier og tilbehør er tilgjengelig for denne hodelykten. Ved å legge til et ekstra batteri eller et annet tilbehør, kan du tilpasse lykten slik at den optimaliseres for din aktivitet.

Lav vekt er essensielt når du vil utfordre deg selv. Fleksibiliteten du har på Cross Trail 5R, gir deg muligheten til å optimalisere vekten på lykten til ditt spesifikke behov. Den nye batteriholderen holder batteriet på plass og gjør det komfortabelt når du vil ha batteriet på hodet. Med denne hodelykten kan du være sikker på at mørket ikke vil stoppe deg.

o   Batteriholder for å holde batteriet på plass på hodebåndet.

o   Kabelfører til siden av hodebåndet.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
KjønnUnisex
*
*
*